Uskolet
0   93

Mange problemer med disciplinering kan løses med et karakterkrav mellem børnehaven og folkeskolen

Ordet disciplin er forsvundet fra lærernes fagsprog, mener mange, men en løsning kan være at vurdere de mange ansøgere til folkeskolen på et tidligt stadie.

»Hvis vi indfører et karakterkrav fra børnehaven, vil vi være ude over en lang række af de problemer, vi oplever i dagens folkeskole«, forklarer en debattør. Tilhængerne af karakterkravet ser ikke kun disciplinære fordele ved en sådan ordning. »Hvis vi på den måde kan frasortere de tunge børn, de forstyrrende børn, de dovne, besværlige og tidskrævende børn, vil det have en gavnlig effekt på niveauet i hele folkeskolen«.

Forslaget går foreløbig ud på, at ansøgernes afgangsbevis fra børnehaven som minimum viser 4 i fagene perler, klatring, gynge og modellervoks.

Artiklen fortsætter under banneret

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ