Engelsk
0   1098

Anden del af »First Boost«

Den tidlige begynderundervisning i engelsk fortsætter derudad, og der kommer hele tiden nye materialer. Et af dem er »First Boost B«, som fortsætter, hvor A'eren slap: Den er nemlig henvendt til eleverne i 2. klasse. Både lærerbog, elevbog, i-bog og cd er i handlen. Se priser med mere på www.boost.gyldendal.dk

Om første del af serien skrev folkeskolen.dk's anmelder: »'First Boost A' er et ret godt bud på et gedigent begyndermateriale - inspirerende, let tilgængeligt, velstruktureret og effektivt. Ideen bag materialet er, at eleverne først og fremmest skal tale, synge, lytte, lege og være aktive«.

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Engelsknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Sproglærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.730 andre er allerede tilmeldt

PLC-netværket er for ansatte og andre med interessere for skolernes pædagogiske læringscentre. I samarbejde med Pædagogisk LæringsCenterForening. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
707 andre er allerede tilmeldt