0   144

Ny bog om unge flygtninge

I Jan Svenssons bog 'Man ved ikke hvor man flygter hen . . .' fortæller ti unge om deres liv, hvordan de er kommet til Danmark og hvorfor. De er mellem 16 og 19 år, og de er flygtet alene uden familie eller anden ledsagelse. Men dermed hører al lighed op. Deres baggrund og deres nuværende situation er vidt forskellige. Flere har haft en harmonisk barndom, men har pludselig mistet alt. Der er den 16-årige dreng fra Bosnien, der mistede hele sin familie under et bombeattentat. Og drengen fra Somalia, hvis familie, efter total ruin, i desperation valgte at sende ét barn af sted til en ukendt, men forhåbentlig bedre fremtid. Nogle af de unge har fået asyl, andre venter på svar, mens et par andre har fået afslag og venter på at blive sendt tilbage. Bogen er udkommet på Borgens Forlag.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen