Debat

Tak for den tid

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det er med vemod i sinde, jeg skrotter opkrævningen fra DLF angående tredje kvartal. Folkeskolen gav omsider svar fra selve Anni Herfort Andersen angående foreningens (mangelfulde) holdning vedrørende vi aktive førtidspensionister.

I det forløbne år er der 100 aftaler om fleksjob, og vi er foreløbig to førtidspensionister, hvoraf den ene er i 1/3 stilling (skåneskoleskema), der har rørt på sig under debat i Folkeskolen. Ja-ja Rom blev jo heller ikke bygget på én dag.

Selvfølgelig er vi kun en dråbe i havet. Alle individer, små som store, er unikke. Vi er i dag nogle delvis brugbare førtidspensionerede lærere, der stadig gerne vil bruge vore få, men givende ressourcer, egne dybe erfaringer og en stærk brændende lyst til at få noget positivt ud af de navlebeskuende elever, som er fremtidens voksne og dermed fremtiden.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

På vej mod ligestilling af aktive førtidspensionister

Kirsten Madsen

Låsby Skole