Debat
0   228

Ændringer, ellers udmeldelse

Undertegnede, der alle er ansat på Starup Skole i Haderslev Kommune, er dybt skuffede og frustrerede, efter at lærerne stemte 'ja' til mæglingsforslaget. Naturligvis respekterer vi resultatet, sådan er spillereglerne. Vi føler imidlertid, at vores arbejdsforhold fremover, når den nye overenskomst træder i kraft, er blevet så stærkt forringede, at vi kan være nødsaget til at udmelde os af DLF per 1. januar 2000. Det gør os meget ondt, da vi føler, at vores kreds 93 har ydet en stor indsats i forsøget på at få et 'nej', og da vi i øvrigt ellers er meget tilfredse med den lokale kreds samt vores tillidskvinde. Vi kan og vil dog ikke betale kontingent til DLF, som på landsplan burde arbejde for en forbedring af vore forhold, men som har opnået, og ikke mindst godkendt, en stærk forringelse af disse.

Vi lader dog endnu en sidste dør stå åben for fortsat medlemskab: En stor udskiftning i det forestående valg til hovedstyrelsen samt et formandsskifte på kongressen til november. Det kunne måske betyde nyere og lysere tider, hvilket ville betyde, at vi kunne fortsætte som medlemmer. I modsat fald modtages vores fælles opsigelse den 1. december 1999.

Artiklen fortsætter under banneret

Jonna Søndergaard, Ellen Gjelstrup, Karen Mønlov-Pihl, Jette Løwe, Majbritt Christensen, Nikolaj R. Jørgensen,

Stig Kongsted Hansen

Haderslev


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen