Natur/teknologi
0   635

Bestil en forsker til Forskningens Døgn

Hør en forsker fortælle om klima, tordenvejr, bakterier eller om den kreative proces og hvad der kan ødelægge kreativitet. Skoler og andre kan bestille en forsker til et foredrag i uge 17. Det er Uddannelses- og Forskningsministeriet, der står bag Forskningens Døgn, og det koster kun transporten til forskeren.

"Det er øjet der kigger, men hjernen der ser" er titlen på et foredrag om synet, og der er også mulighed for at få mere at vide om Big Data og hvad vi kan lære af Facebook og Twitter. Det hele finder sted en dag fra 25. april til 1. maj, og listen over mulige foredrag er lang til den landsdækkende videnskabsfestival. Især er der mange forskere indenfor naturvidenskab, historie og samfundsfag, der stiller sig til rådighed med et foredrag.

Sidste år blev der bestilt 350 foredrag. Der skal blot være mindst 15 deltagere til et arrangement. Formålet med Forskningens Døgn er at hylde nysgerrigheden, skabe relationer mellem samfund og forskere og sætte fokus på hvordan forskning og innovation kan være med til at løse samfundets udfordringer.

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.651 andre er allerede tilmeldt

Historie- og samfundsfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for de to fag. I samarbejde med foreningen Falihos.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.543 andre er allerede tilmeldt