Uskolet
0   88

Inklusionen af politisk udfordrede kolleger på lærerværelset går stadig trægt

Rundtomkring på landets lærerværelser går det stadig alt for langsomt med inklusionen af de kolleger, der lever med svære politiske udfordringer, og kun de færreste skoler råder over de nødvendige resurser til at håndtere den afvigende adfærd.

»Mange går desværre rundt og mener alt muligt, som vi andre ikke er enige i«, forklarer en lærer. »De havner hyppigt i konflikter, og de udviser grænseoverskridende holdninger, når der diskuteres aktuelle emner. Disse kolleger har simpelthen svært ved at overholde lærerværelsets normer og regler for, hvad vi andre er enige om at mene«.

Artiklen fortsætter under banneret

Mange af disse kolleger viser sig at være diagnosticeret med såkaldt ADFV: »Medmennesker med massive politiske udfordringer, som ved seneste valg stemte på partierne A, DF eller V«.

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ