0   65

Eva Frellesen

Lørdag den 6. februar fik vi den meget triste besked, at vores kære kollega, Eva Frellesen, var sovet ind efter lang tids sygdom.

Eva blev uddannet som lærer i 1985 og har i størstedelen af sit lærerliv arbejdet i Vollsmose. Først på Humlehaveskolen og de seneste fem år på Abildgårdskolen.

Artiklen fortsætter under banneret

Eva har i alle sine lærerår været en dedikeret lærer for børn og unge med særlige udfordringer. Eva underviste i såvel specialklasser og modtageklasser som almenklasser. Og alle elever, som var så heldige at have Eva som lærer, vil huske hende for hendes autenticitet. De mærkede tydeligt Evas vedholdenhed, betænksomhed og store omsorgsfuldhed. Hun ville det bedste for alle sine elever.

Eva kunne altid, med sin ro, empati og store viden om helt utroligt mange emner, skabe opmærksomhed og respekt omkring sin person.

Ikke kun eleverne nød godt af Evas omsorg. Eva overkom utroligt mange ting og åbnede gerne sit hjem for såvel kolleger som elever.

Evas ukuelige optimisme og lyse sind hjalp familien igennem først hendes mands sygdom og siden hendes egen lange sygdomsperiode.

Eva bidrog altid til de faglige diskussioner på sin egen underspillede og rolige facon. Hun førte sig aldrig frem, men holdt sig heller ikke tilbage, hvis der var brug for, at ting blev sat i et nyt perspektiv.

Vi vil mindes Eva som en kollega, der på trods af sin sorte og markante humor også havde et mildt og lyst sind.

Vores tanker går til Evas fire voksne børn og hendes mand, Chris.

Æret være Evas minde.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet