Specialundervisning
0   379

Specialklassen på ny mission

De kan ikke inkluderes i folkeskolen, men de kan redde jorden fra udslettelse - børnene fra Jacob Kokkedals serie om elever på specialskolen Solstrålen. Denne gang rejser de ind i jordens indre og møder en formidabel modstander.

»Det befriende ved bogen er, at vi som læsere ikke skal have medlidenhed og ynk med bogstavbørnene. Det har de overhovedet ikke brug for«, skrev vores anmelder, da »Specialklassen 1« udkom sidste år. Ved samme lejlighed ønskede han sig en fortsættelse, og det er så den, der nu er udkommet.

»Specialklassen 2 - I jordens indre« er skrevet af Jacob Kokkedal og koster 200 kroner.

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.191 andre er allerede tilmeldt

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.188 andre er allerede tilmeldt