0   114

Erfaringer skal spredes

Det er fint nok, at de kommunale arbejdsgivere og lønmodtagere vælger at bruge en del af de millioner, de slås om ved overenskomstforhandlingerne, til fælles personalepolitiske projekter. Mange af projekterne er også vellykkede, men det er bare ikke ret mange, der har hørt om projekterne eller fået gavn af erfaringerne.

Firmaet Advice A/S har undersøgt fem samarbejdsprojekter, som i løbet af de seneste seks år er etableret mellem Kommunernes Landsforening og arbejstagerorganisationerne i KTO-forhandlingsfællesskabet (Kommunale Tjenestemænd og Overenskomstansatte). Advice A/S peger på svagheder i formidlingen og spredningen af erfaringer. Det tog parterne til en vis grad højde for ved årets overenskomstforhandlinger, hvor 8,1 millioner kroner om året i tre år er afsat til personalepolitiske samarbejdsprojekter med hovedvægten lagt på netop formidlingsdelen. Rapporten skal nu diskuteres i KTO og Kommunernes Landsforening, så fremtidens projekter kan blive bedre. De undersøgte projekter handler blandt andet om efteruddannelse, kvalitetsudvikling, arbejdsmiljøudvikling og personalepolitisk udvikling.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet