Pension
0   299

Nordiske seniorer ved Vesterhavet

102 deltagere i årets møde for pensionerede medlemmer af de nordiske lærerorganisationer

Fire dage med foredrag, fællessang, morgensvømning og hygge var, hvad 102 pensionerede lærere fik ud af et Nordisk Pensionisttræf i Vigsø ved Hanstholm.

Deltagerne var kommet til Danmark fra Norge, Sverige, Færøerne, Island og Finland for at deltage i træffet, som blandt andet bød på udflugter til Hjerl Hede, Nordsømuseet, Skagens Gren og Vestervig Kirke.

Artiklen fortsætter under banneret

De nordiske lærerorganisationer holder fælles pensionisttræf en gang om året. Og at dømme efter programmet, er det ikke ren afslapning det hele. Dagen startede med morgensvømning klokken syv og fortsatte med udflugter og oplevelser til fællessang, folkedans eller foredrag om aftenen.

Kristian Fløj-Jensen og Else Johansen, der begge er medlemmer af DLF's hovedstyrelsen, var værter ved Nordisk Pensionisttræf 1999.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Lærersenior er for lærere, som er pensioneret eller på vej dertil. I samarbejde med fraktion 4 - pensionisterne i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
752 andre er allerede tilmeldt