Nordiske seniorer ved Vesterhavet

102 deltagere i årets møde for pensionerede medlemmer af de nordiske lærerorganisationer

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Fire dage med foredrag, fællessang, morgensvømning og hygge var, hvad 102 pensionerede lærere fik ud af et Nordisk Pensionisttræf i Vigsø ved Hanstholm.

Deltagerne var kommet til Danmark fra Norge, Sverige, Færøerne, Island og Finland for at deltage i træffet, som blandt andet bød på udflugter til Hjerl Hede, Nordsømuseet, Skagens Gren og Vestervig Kirke.

De nordiske lærerorganisationer holder fælles pensionisttræf en gang om året. Og at dømme efter programmet, er det ikke ren afslapning det hele. Dagen startede med morgensvømning klokken syv og fortsatte med udflugter og oplevelser til fællessang, folkedans eller foredrag om aftenen.

Kristian Fløj-Jensen og Else Johansen, der begge er medlemmer af DLF's hovedstyrelsen, var værter ved Nordisk Pensionisttræf 1999.