Cremen af Toscana

Oplev Toscanas fascinerende mangfoldighed og absolutte højdepunkter. Turen finder sted den 21.-28. september med Folkeskolen og Risskov Travel Partner.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vi kommer dybt ind i Toscanas landskab. Har man drømt om cypresalleer, pinjetræer, bølgende landskaber og toscanske landsbyer og små »castelli« spredt ud på bjergkammene, ja, så er det her, drømmen begynder at blive til virkelighed.

Vi indkvarteres i en af Toscanas kendte termalbyer, og herfra udforsker vi i løbet af ugen noget af det fornemste, området har at byde på. To af dagene skal vi besøge Firenze og Siena. To af den ­toscanske bykulturs klareste og største perler, byer, der har sat deres tydelige præg på den europæiske kulturs historie.

Vi skal til Pisa med mirakel-marken med det fascinerende »skæve tårn«, og vi skal til smukke Lucca med Italiens mest velbevarede og smukkeste renæssancefæstningsværk. Og så skal vi naturligvis besøge et par skoler og høre om det italienske skolesystem.

Indkvartering på dejligt turistklassehotel i Montecatini Terme, en af Italiens mest berømte kurbyer.

Vi skal advare imod, at turen kan være stærkt vanedannende - har man én gang oplevet Toscanas skønhed, ja, så vil man tilbage igen!

Fakta om turen

Rejsen finder sted den 21.-28. september 2009. Prisen per person i dobbeltværelse er 7.999 kroner.

Tillæg for enkeltværelse 650 kroner. Afbestillingsforsikring 480 kroner.

Prisen inkluderer

Fly Billund/Kastrup-Pisa tur/retur inklusive skatter og afgifter, let måltid om bord inklusive kaffe/te/vand, syv overnatninger på Hotel Arnolfo, syv gange morgenmad, fem gange aftensmad. Alle udflugter (eksklusive entreer), skolebesøg, dansk rejseleder, bidrag til Rejsegarantifonden.

For udførligt program og tilmelding

Risskov Travel Partner, Østergade 10, 8900 Randers C, telefon 70 22 66 00, www.risskov.com

Medlem af Rejsegarantifonden.