Debat

Jeg er uendelig træt af redaktøren

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vorherre bevares, Thorkild Thejsen, kunne man forestille sig andet, end at du også mener, at alt er regeringens skyld? Nej vel? Så nu er det altså regeringens skyld, at pensionisterne ikke kan få deres egne sider i Folkeskolen (se læserbrevet »Pensionisternes egne sider?« og svar i nummer 12) efter udmeldelsen af Stats­pensionisternes Centralforening. Mig bekendt betaler pensionisterne også til Folkeskolen og månedsmagasinet Undervisere gennem vort kontingent. Alle de, du nævner, såsom studerende, ledere, børnehaveklasseledere og så videre, har deres egne fagblade, hvor de kan komme til orde. Men pensionisterne har kun Folkeskolen, som altså også er pensionisternes fagblad.

Var det dog ikke snart muligt at ansætte en mere pensionistvenlig chefredaktør? Jeg er uendelig træt af Thorkild Thejsen og hans negative og nedladende syn på pensionister.

Svar

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Nej, de studerende har ikke deres eget blad, og ledere og børnehaveklasseledere betaler ekstra for deres egne blade.

Alle medlemmer kan komme til orde i Folkeskolen og på folkeskolen.dk

På nettet er der endda ingen omfangsbegrænsninger.

Jo, man kan selvfølgelig komme af med redaktøren. Om ikke andet, fordi han nærmer sig pensionsalderen!

Thorkild Thejsen, chefredaktør