Blog
0   457

2.møde i It-rådgivningsgruppen - Dannelse!

Abonner på nyt om It-rådgivningsgruppen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Bedre sent end aldrig.....

Det er et godt stykke tid siden It rådgivningsgruppen mødtes sidst, men det skal ikke afholde os fra at dele årets temaer m.m. med omverdenen.

Vi har valgt følgende tre overtemaer:

- 26. november 2015: Dannelse

- 8. februar 2016: Eleven – fra forbruger til deltager

Artiklen fortsætter under banneret

- 25. maj 2016: Når it bliver institutionel

De pågældende temaer indbefatter en række undertemaer, som vi kommer til at arbejde med på de pågældende mødedage. Et mere forkromet overblik over mødestrukturen for 2015/2016 kan ses hér.

Som man kan se, er der allerede afholdt et møde nemlig mødet omkring Dannelse. Fra dette møde kan man se alt indhold, filer, videoer, links tweets m.m. i denne Storify.

https://storify.com/muldertweeting/2-mode-it-radgivningsgruppen-november-tema-dannels

Der var voldsomt meget kul på diskussionerne, som der nødvendigvis må være, når man tager fat i så stort og værdibaseret emne som dannelse og forholder sig til teknologi ift. det begreb.

Snarligt følger også lidt omkring vores møde Eleven – fra forbruger til deltager samt endnu en Storify fra den 8 februar 2016.

Vi pønser stadig på en større event på læringsfestivallen, der muligvis involvere forgyldte ølkasser, gruppen kan afsløre, at der er spændende ting i støbeskeen…

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.011 andre er allerede tilmeldt