ADHD
0   298

Forskere skal undersøge fordele ved ADHD-træk

I dag bliver ADHD i stor udstrækning forstået ud fra den tanke, at enten har barnet ADHD eller også har det ikke. Studier tyder dog på, at ADHD-træk i virkeligheden optræder i varierende grader hos alle mennesker. Nu vil en gruppe forskere undersøge, om børn i 1. til 3. klasse har varierende grader af ADHD-træk, og hvad trækkene betyder for børns funktionsevne og livskvalitet, skriver Aarhus Universitet. De vil også se nærmere på de positive sider ved ADHD, altså om børn med en vis grad af ADHD-træk klarer sig bedre end børn uden sådanne træk i bestemte situationer.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.562 andre er allerede tilmeldt