Debat

To-årigt forsøg med prøve i billedkunst

Meld jeres valghold i billedkunst til Undervisningsministeriets forsøg med prøve i billedkunst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Undervisningsministeriet har startet et 2 årigt forsøg med prøver i valgfagene billedkunst, musik og medier. Det har været udsendt til skolerne i en lang lister over mange andre tiltag fra UVMs side før jul og der har været en lynproces mht. tilmelding til det første år af forsøget. Der er derfor kun 5 skoler der er tilmeldt til prøven det første år.Danmarks Billedkunstlærere vil derfor kraftigt opfordre til, at der er flere skoler med valgfag i billedkunst, der tilmelder sig forsøget i 2016/17.Så spred det og opfordre dem I ved har valghold i billedkunst til at deltage i forsøget. Danmarks Billedkunstlærere vil gerne, at valgfaget i billedkunst i grundskolen, bliver et prøvefag på lige fod med Håndværk og Design og Hjemkundskab.

Se vedhæftet forsøgsbeskrivelse.

Venlig hilsenLykke Østrup AndersenLandsformand i Danmarks Billedkunstlærere

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget