Fra Haarder til Bondo

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det er umuligt at styre Anders Bondo Christensen. At styre hans kalender kan være næsten lige så umuligt. Man skal kunne holde hovedet koldt, orden på papirer og e-mail og styre en masse mennesker, der hele tiden gerne vil tale med formanden. Lige nu!

Men det afskrækker ikke Malene Meldal, som har søgt og fået stillingen som sekretær for DLF's formand, Anders Bondo. Og hun har erfaring og kompetencer med fra et lige så livligt forkontor; Malene Meldal har nemlig arbejdet på Frederiksholms Kanal 21, hvor hun har været undervisningsminister Bertel Haarders sekretær i tre år.

Malene Meldal er uddannet som kontorassistent i Undervisningsministeriet og fra Niels Brock med speciale i offentlig administration. Men inden hun kom dertil, har hun nået at uddanne sig som både kok og afspændingspædagog.

Malene Meldal skal afløse Tove Olin, som fortsætter i formandens forkontor i en overdragelsesperiode.