0   85

Mr. Arbejdsmiljø fylder 60

Lærerforeningens Mr. Arbejdsmiljø fylder 60 år den 18. juni. Peter Blichfeldt har været ansat som konsulent i DLF siden 1980, og året før begyndte han at undervise sikkerhedsrepræsentanter i foreningen.

Han blev lærer i 1962 og har undervist i København og Melby ved Frederiksværk, hvor han også var kredsformand fra 1969 til 1979. Han har engang været brandmand i Civilforsvaret og statsautoriseret ejendomsmægler, hvilket har givet ham den interesse for sikkerhed og byggeri, som han senere har brugt så flittigt inden for skolens arbejdsmiljø og skolebyggeri. Han får et helt specielt udtryk i ansigtet, når han ser et fladt tag - især på en skolebygning.

Artiklen fortsætter under banneret

Rådgivningen for lærere med psykiske arbejdsmiljøproblemer var hans ide, og ideer har han mange af. Når de ikke udmønter sig arbejdsmæssigt, bruger han dem til at skrive sange og revytekster. Han er altid god for et festligt indslag og spiller gerne til selv - på tenorbanjo. Og så er han kendt for at være noget af en haj ved et billardbord.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet