@bc-tv

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

@bc-tv, Danmarks Radios Skole-tv, har siden december 1998 blandt andet beskæftiget sig med IT i undervisningen. Det har de gjort i Skem@-programmerne, der primært henvender sig til undervisere.

Udsendelserne har behandlet emner som: Internettet i undervisningen - kontrol eller kaos? Er lærerne i stand til at opfylde lovens krav om at integrere IT i undervisningen?

Skem@ har beskæftiget sig med fremtidens skole og belyst, hvilke krav den 'nye' pædagogik stiller til skolebygningers udformning. Til hver udsendelse er der produceret baggrundsartikler, som kan læses på Internettet. Har man ikke haft lejlighed til at følge udsendelserne, kan enkelte udpluk ses på Internettet eller rekvireres på amtscentrene. Læs eventuelt mere på følgende adresse: www.dr.dk/abc-tv/skema/skema.htm