Debat
1   300

Stop målstyring og tigermødre!!!!

Stop målstyring og tigermødre!!!!

Vi er blevet bombarderet med kinesisk skolepolitik i en del år! Ja! Kina er gået frem, via en produktions- og økonomisk fremgang! (Der følger så en del menneskerettighedsmæssige minusser i baglyset) I Kina udfører man total sortskoleundervisning, men de går frem! Der er ca. en milliard skolebørn i Kina! Selvfølgelig er der talenter der springer ud! I Danmark afblomstrer man talentmassen, med ligegyldig evidensbaseret sortskoleundervisning via målstyring og knæfald for kinesiske tigermødre og onkler fra Ontario!! Der er heldigvis en del fra asiatiske lande og andre, der gerne vil høre om vores tilgang med progressiv undervisning! Glem det! Vi er holdt op med det via skoledeformen Bib bib bibbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb :-(

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen