Blog
0   903

INSPIRATION TIL BILLEDKUNSTENS DAG

Abonner på nyt om Danmarks Billedkunstlærere i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Hent INSPIRATIONSKATALOGET og A3-plakat gratis på www.danmarksbilledkunstlaerere.dk

Vær med til at fejre BILLEDKUNSTENS DAG. Vi har lavet et inspirationskatalog, som kan give dig nogle gode idéer til, hvad I kan lave hos jer.

Billedkunstens Dag er en tilbagevendende landsdækkende begivenhed, hvor vi sætter spot på billedkunsttil børn og unge og viser mangfoldigheden i billedkunstundervisningen.Derfor opfordrer vi til, at I laver billedkunstaktiviteter i det offentlige rum, hvor børn og unge – og deresfamilie, venner eller forbipasserende kan få nogle overraskende billedkunstoplevelser. I kan også holdeåbent billedværksted for elever og forældre.Kompetencecenter for børn, unge og billedkunst, Danmarks Billedkunstlærere og Vertikalt Samråd stårbag Billedkunstens Dag for børn og unge. Vores mål er at skabe opmærksomhed og synlighed om billedkunstområdet.Sådan bruger du katalogetInspirationskataloget giver nogle idéer til, hvad I kan lave på Billedkunstens Dag. Alle ideerne er tænktsom inspiration, som I selv kan bygge videre på. I kan skalere op og ned i forhold til elevgruppens alder ogstørrelse og tilpasse ideerne til, hvordan I arbejder hos jer.KonkurrenceSend en kort beskrivelse og nogle billeder af Billedkunstens Dag hos jer signe@bornkunstogbilleder.dk. Blandt de mange gode aktiviteter kårer vi en vinder. Det bliver en aktivitet, der har skabt meget opmærksomhed omkring billedkunst for børn og unge. Præmien er en billedkunstworkshop for hele holdet/klassen. For at være med i konkurrencen, skal du skrive til os senest den 15. april.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.729 andre er allerede tilmeldt