Debat

Tilbagevendende mareridt

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvert år ved denne begyndende sommertid kommer en tilbagevendende mareridtsfølelse, en følelse, som bunder i tanken om at skulle 'overleve' endnu en sommerferie uden det fremragende fagblad Folkeskolen, som nu 'tillader' sig at holde ferie - på nær visse efterretningsudgaver. Gang på gang har jeg 'påtalt' min psykiske ubalance grundet ovennævnte ferie for redaktionen, og naturligvis kan redaktionen ikke tage hensyn til en sådan fanatisk læser af dette blad og hans personlige problemer, men jeg formoder, at ferieperioden mere må bunde i økonomitænkning end i reel ferieplanlægning, idet mange indlæg skrives af freelancejournalister, og de kan vel altid levere artikler til flere ferieudgaver.

Mareridtet må vel fortsætte, fortæller min sunde fornuft mig, men det, jeg egentlig ville, var vel også bare at fortælle redaktionen, hvor flot et arbejde de leverer . . . uge efter uge! God velfortjent ferie!

Bjarne Danielsen

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Brande