Debat
0   177

Tilbagevendende mareridt

Hvert år ved denne begyndende sommertid kommer en tilbagevendende mareridtsfølelse, en følelse, som bunder i tanken om at skulle 'overleve' endnu en sommerferie uden det fremragende fagblad Folkeskolen, som nu 'tillader' sig at holde ferie - på nær visse efterretningsudgaver. Gang på gang har jeg 'påtalt' min psykiske ubalance grundet ovennævnte ferie for redaktionen, og naturligvis kan redaktionen ikke tage hensyn til en sådan fanatisk læser af dette blad og hans personlige problemer, men jeg formoder, at ferieperioden mere må bunde i økonomitænkning end i reel ferieplanlægning, idet mange indlæg skrives af freelancejournalister, og de kan vel altid levere artikler til flere ferieudgaver.

Mareridtet må vel fortsætte, fortæller min sunde fornuft mig, men det, jeg egentlig ville, var vel også bare at fortælle redaktionen, hvor flot et arbejde de leverer . . . uge efter uge! God velfortjent ferie!

Artiklen fortsætter under banneret

Bjarne Danielsen

Brande


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ