Debat

Lodret vrøvl

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Man skal læse meget, før øjnene falder ud!

I Folkeskolen nummer 22 skriver Gunvor Auken i 'Bagsmækken' blandt andet, at de ældre er lige så lærenemme som de yngre, de skal blot bruge mere tid til at lære.

Som pensionist kan jeg kun bekræfte det i øvrigt til overflod veldokumenterede fænomen, at ældre skal bruge mere tid, når de skal lære sig noget nyt. Men jeg fatter altså ikke, hvordan det skulle være muligt at se på det fænomen på nogen anden måde end som udtryk for, at jeg har fået sværere ved at lære, hvad der efter min sproglige logik uundgåeligt må indebære, at jeg er blevet mindre lærenem med årene.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Uanset hvor velmente Gunvor Aukens trøstende ord kan være tænkt, så er og bliver de vrøvl. For mig rejser de først og fremmest det spørgsmål, om ikke der burde være en grænse for, hvad man redaktionelt kan blive udsat for af lodret pædagogisk vrøvl i sit fagblad.

Ib Granerud

otiumsdyrker, Frederiksværk

Svar

Min alder gør, at jeg er lidt længere om at fatte det, så jeg må vente med at svare.

Thorkild Thejsen

redaktør

Powered by Labrador CMS