Debat

UDVIKLINGSTRANGEN

Vi lever i en tid hvor der er meget svært at snakke eller at gå i mod dette lille ord..Udvikling, det er som alle andre små ord, haft held med at sætte sig på tværs i vores hjerner, ok hvem vil heller ikke udvikle sig, MEN

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Krav om omstilling og forandring som noget positivt og godt, er ikke noget nyt fænomen, det har igennem historien været mange forskellige udtalelser og om konsekvenserne, og denne her er heller ingen undtagelse. 

“Vi arbejdede hårdt, men hver gang det begyndte at fungere, blev nye planer om omorganisering iværksat. Senere i livet lærte jeg mig, at vi er tilbøjelige til at møde hver ny situation gennem omorganisering, og jeg lærte også, hvilken vidunderlig metode dette er til at skabe illusion om fremgang, mens det i virkeligheden forårsager kaos, ineffektivitet og demoralisering.”

Citat sædvanligvis tillagt Cajus Petronius, romersk embedsmand under Kejser Nero, død år 66 e.v.t.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Dette citat skulle måske heller ligge i undervisningsministerens indbakke