Debat
0   175

Skal der lig på bordet

Jeg troede, det var løgn, da jeg læste om, hvorledes Skælskør Kommune sender små børn alene ud i trafikken.

Poul Majgaard skriver, at en følgeordning fra børnehave til skole er sparet væk! Med hvilken god grund kan man spare på et så sårbart område som små børns trafiksikkerhed? Man tørrer den så af på forældrene ved at tvinge dem til at skrive under på, at det er på forældrenes ansvar, at børnene sendes ud i trafikken to gange dagligt. Havde der været tale om 100 meter uden krydsning af vej, havde det været i orden. Men når det drejer sig om én til to kilometer stærkt trafikeret vej med tre-fire krydsninger af vejen uden lysregulering, så er sagen en ganske anden. Når det kan ske i én kommune, kan det ske i mange kommuner. Såvel lærerne som forældrene og pædagogerne i Skælskør må kunne gøre noget i fællesskab. I har i hvert fald opbakning fra en stor del af befolkningen, vil jeg vove at påstå.

Artiklen fortsætter under banneret

Jeg kan ikke som kommende lærer bare sidde og læse sådan et indslag, uden at det får mit blod til at koge. Hvordan har de ramte lærere, pædagoger og forældre det så ikke?

Lars Nielsen

fjerde årgang

på Holbæk Seminarium


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ