Debat

Gakket gangart

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

En hel stand har mistet jordforbindelsen - på det ene ben - og kan let genkendes i gadebilledet på sin 'gakkede gangart', som fem timers ekstra forberedelsestid som skoindlæg ikke kan opveje.

'Der går min klasselærer', synger TV2.

Efter anden urafstemning er udpegningen unødvendig: Alle kan spotte den danske lærerstand i gadebilledet.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Nikkedukker til fals for en blankpoleret femøre (læs timer) kender en del af os til fra vore søndagsskoledage, hvor en 'enarmet Onkel Tom-torso' taknemmeligt tog imod smulerne, fordi det var 'det bedst mulige resultat'.

Inden længe må der være mange spejle til krambodssalg hos jer ja-sigere, som opdager, at I ikke længere kan se jer selv i dem og bevare selvrespekten.

Send dem til de kredse, der har stemt nej. - Vi kan sagtens bruge dem!

'Knæk og bræk', siger lystfiskere til hinanden, når de ønsker held og lykke. For DLF kan det betyde en (nødvendig) opsplitning af foreningen i to: De, der ikke lader sig overmande, og de dikkende lammehaler.

Pia Scharffenberg

tillidsrepræsentant på Rugvængets Skole,

Ballerup