Lærer til lærer
0   737

Jeg synes det er træls

Jeg kan ofte som lærer opleve, at den adfærd eleverne udviser, er utrolig belastende for mig, og til tider kan jeg helt komme til at glemme, at de formentlig ikke gør det for at genere mig.

Jeg var ansat på en specialpædagogisk skole, og vi skulle på den årlige lejrskole - en af de større udfordringer for både elever og lærere.

Jeg havde ansvaret for Jeppe på lejrskolen, han havde et stort behov for, at skulle røre et bestemt antal ting inden han gik fra en aktivitet til en anden. Når han blev stresset og skulle skynde sig, startede han nogle gange forfra eller rørte to gange ved alle tingene. Jeg kæmpede igennem en hel weekend med min egen utålmodighed, når jeg skulle vente på Jeppe, hver gang vi skiftede aktivitet. Den sidste dag hvor alle andre sad pakket og ventede i bussen, var Jeppe ekstra stresset og han rørte ved næsten alt i rummet flere gange, til sidst voksede min utålmodighed sig simpelthen for stor, og jeg sagde til Jeppe

Artiklen fortsætter under banneret

 - Ej nu må du altså skynde dig, vi har altså ikke tid til det her.

Jeppe stoppede op og kiggede på mig, så sagde han

- Jamen.. Jeg synes altså også det er helt vildt træls.

Jeg kan ofte som lærer opleve, at den adfærd eleverne udviser, er utrolig belastende for mig, og til tider kan jeg helt komme til at glemme, at de formentlig ikke gør det for at genere mig.    


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.470 andre er allerede tilmeldt