Uskolet

Alt, hvad kollega ønsker sig til jul, er Svend Brinkmann

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

En akkurat 40-årig, frisk klædt professor i almenpsykologi og kvalitativ metode, som er forfatter til bestselleren »Stå fast« og modtager af årets Rosenkjærpris, er det eneste, der står på kollega Marias ønskeseddel i år. Hun udtaler:

»Jeg ønsker mig ikke meget til jul. Der er kun én ting, jeg behøver. Jeg går ikke op i de gaver, der ligger under juletræet. Jeg vil bare have ham for mig selv. Mere end han nogensinde vil vide. Lad mit ønske gå i opfyldelse: Alt, jeg ønsker mig til jul, er Svend Brinkmann«.

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.

Powered by Labrador CMS