Søren Ullerichs

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vores fantastiske kollega, Søren Ullerichs, er pludselig død. Han blev 49 år.

Lige nu fylder tomheden det hele, og tankerne til hans familie er allestedsnærværende.

Søren var engageret. Han brændte virkelig for sine sager. Man kunne mærke intensiteten i hans stemme, han var en vedholdende, men fair 
fighter, og vi vidste, at hans vidunderlige humor aldrig var langt væk. Hans virke som bestyrelsesmedlem i kredsen og tillidsrepræsentant på Mørkhøj Skole blev alt for kort, men gjorde så afgjort en forskel for de mennesker, som havde valgt ham til at repræsentere fællesskabet.

Vi vil huske ham som et varmt og anstændigt menneske, der med et klart blik for nødvendig forandring og påkrævet retfærdighed ydede sin store indsats og tog de mange slag, som ofte følger med, når man forsøger at ændre verden.

Søren gjorde os klogere. Søren berigede livet for dem, som var sammen med ham. Det er det, som vi må trække på, når vi skal tage de næste skridt uden ham.

Æret være Sørens minde.