Debat
7   306

Hvordan ser det ud i maskinrummet

Hvad arbejder DLF på og for og hvad kan vi forvente os i fremtiden.

For en god ordens skyld, skal jeg lige høre hvordan det går dernede i maskinrummet.

Sidste år op mod marts var jeg særdeles aktiv på Folkeskolen.dk, hvor jeg argumenterede for et NEJ til OK15. Her blev jeg konstant fortalt, at vi med et JA ville sparke døren ind til maskinrummet, og få indflydelse på arbejdstid, placering af feriedage og bedre eller i det mindste uændrede vilkår for TR og AMR. Det blev som bekendt til et JA. 

Artiklen fortsætter under banneret

Jeg har siden meldt mig ud af DLF, blandt andet fordi jeg på den baggund ikke længere mente, at fagforeningen DLF var en fagforening for alle, men kun en fagforening for dem med gode kår og dem på skoler med dygtige ledere. Men lad det nu være.

Faktum er, at jeg kan have taget fejl, og netop derfor vil jeg gerne høre hvordan det går dernede i maskinrummet og hvilke tiltag der er i vente. Døren blev jo som bekendt sparket ind med et JA på mindst 70%.

For en god ordens skyld, så har jeg ikke lyst til at høre om, hvordan man fra DLF´s side har lagt kræfter i at hive KL i arbejdsretten. Bevares, skolerejser og tiden hertil er en vigtig sag, om ikke andet, så af helt principielle grunde. Langt hellere vil jeg høre om, hvordan det går på de områder, der berører lærernes almindelige hverdag, med møder, arrangementer, undervisning, forberedelse og ikke mindst tiden hertil.   


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ