Debat

Fjernundervisning!

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Fjernundervisning.

Kan sikkert fungere i dele af den videregående uddannelse - eller være nødvendigt i tyndt befolkede egne i Australien.Men at foreslå det indført i den danske folkeskole er da helt hen i hegnet. Hvad med at man i stedet skabte så gode rammer for arbejdet i folkeskolen, at det blev attraktivt at være lærer.Gad vide, hvordan det almindelige relationsarbejde skal fungere ved fjernundervisning!Og så vil jeg som mangeårig underviser i fysik/kemi gerne se, hvordan man skal udføre praktiske elevøvelser uden at være til stede i lokalet. Fysik/kemi var nævnt som et af de fag, der kunne blive til fjernundervisning. Men man skal måske kun have teoretisk fysik/kemi - på linje med tørsvømning. Det kan vel ikke kaldes en kreativ tilgang til folkeskolen.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget