Debat

Jeg stemte selvfølgelig på Jeanette Sjøberg

Jeg kender Jeanette fra min tid i hovedstyrelsen og ved indefra hvordan hun arbejder og hvad han kan gøre for vores forening.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg har stemt til hovedstyrelsesvalget, og jeg stemte selvfølgelig på Jeanette Sjøberg

Jeg har siddet i hovedstyrelsen fra 2013-2015 og den person som jeg delte flest holdninger med, og samtidig var i flest debatter med, er Jeannette Sjøberg. En af de væsentligste årsager til at jeg stemmer på hende er, at hun netop er dybt engageret i hele foreningens politik, ikke blot det, som er på dagsordenen til møderne. Hun formår at sætte nye væsentlige punkter til debat, punkter som ofte skaber handling fra DLF’s side. Senest er det sket i forhandlingerne mellem FTF og LO, hvor Jeanette var stærkt medvirkende til, at en eventuel ny fælles hovedorganisation skal være upartisk. Selvfølgelig

Jeanette er også en af de personer, som går mest op i skolens pædagogik, hvorfor hun og jeg har været meget aktive i tænketanken SOPHIA, og er begge blevet benyttet til at hjælpe dem med at sætte en stærk pædagogisk dagsorden. Det er for mig vigtigt at vi har personer som hende, der formår at koble det pædagogisk-didaktiske sammen med vores overenskomstarbejde, det er nemlig det, som gør os til en professionsfagforening. Vi har brug for at Jeanette bliver i hovedstyrelsen og fortsat sikrer at Danmarks Lærerforening sætter handling bag ordene.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Godt valg til alle!

/Bob