Debat
0   154

Nyt blod

Hvis du ikke har stemt til Hovedstyrelsesvalget endnu, skyldes det måske, at du føler, at Hovedstyrelsen og DLF er meget langt væk i din hverdag.

Jeg har efterhånden mødt mange, der synes, DLF er meget langt væk fra os på gulvet. Det er en af de ting, jeg gerne vil være med til at ændre på, hvis jeg bliver valgt ind i Hovedstyrelsen. Det bør være således, at alle føler, at DLF er lige bag dem, så man kan få hjælp, hvis man får brug for det - af den ene eller den anden grund.

Ud over at prøve at mindske afstanden indenfor foreningen, vil jeg selvfølgelig også gøre mit bedste for at skabe bedre vilkår for alle medlemmer, for vi kan umuligt lave den bedste skole, når vi er så pressede, som vi er nu. Vi skal have ordentlig tid til forberedsle og efterbehandling af undervisningen, og vi skal have ordentlig tid til at samarbejde - både om at skabe god undervisning og om at skabe den bedste skoledag for vores elever.

Artiklen fortsætter under banneret

Vi skal frem mod 2018 indenfor egne rækker også turde tale åbent om vores ønsker og krav til hinanden og til vores modpart i de kommende forhandlinger, for ad den vej skal vi sammen skabe den styrke, vi er nødsaget til at mønstre, hvis vi skal opnå vores krav. Vi skal også samarbejde med andre forbund, for gennem samarbejde bliver vi stærkest.

Hvis du tror, at DLF kan have brug for nyt blod for at fremme nytænknng, så stem på en af de kandidater, der ikke har en årelang vandring inden for DLF's rækker, for det er med friske øjne, man ser nye muligheder.

Stem fx på mig - men vigtigst af alt BRUG din stemme i demokratiets navn!

 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ