Debat
0   177

En stemme til specialpædagogikken

Stem på den brede linie i foreningen, stem på en af de kandidater, som også arbejder for de mindre grupper i foreningen, stem på Jens Skovmand

Vores forening dækker en bred medlemsgruppe, fra undervisere i folkeskoler og på specialskoler til voksenspecialundervisere, skolekonsulenter, PPR-ansatte og sygehuslærere.Det er en demokratisk nødvendighed, at alle grupper i repræsenteres i hovedstyrelsen. Det gælder både vedrørende foreningens politik omkring løn-og ansættelsvilkår og foreningens pædagogiske linie.Jeg vil anbefale, at I stemmer på en af de kandidater som, som arbejder for ovenstående og understøtter den brede linie i foreningen.

Jeg kan på det varmeste tale for at stemme på Jens  Skovmand, som i en årrække har arbejdet for de mindre grupper i foreningen og med god indsigt og samarbejdsevne fungerer som formand  for bestyrelsen af I/S Specialpædagogik, der udgiver Tidsskriftet Specialpædagogik. Jens er på denne måde med til at understøtte specialpædagogikkens budskab og indhold, også når det gælder ressourcer. Der ud over har Jens via sin delagtighed i Nordisk Forbund For Specialpædagogik et stort netværk i de nordiske lande, som yderligere medvirker til at bringe en bred viden ind i vores forening.Trine Bollhorn, kredsstyrelsesmedlem i kreds 52  er Jens' 1. suppleant. Trine er en indsigtsfuld og erfaren kollega, som ved hvad det vil sige at arbejde med specialundervisning og specialpædagogik  i en udfordret folkeskole. 

Artiklen fortsætter under banneret

 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ