Debat

En stemme til specialpædagogikken

Stem på den brede linie i foreningen, stem på en af de kandidater, som også arbejder for de mindre grupper i foreningen, stem på Jens Skovmand

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vores forening dækker en bred medlemsgruppe, fra undervisere i folkeskoler og på specialskoler til voksenspecialundervisere, skolekonsulenter, PPR-ansatte og sygehuslærere.Det er en demokratisk nødvendighed, at alle grupper i repræsenteres i hovedstyrelsen. Det gælder både vedrørende foreningens politik omkring løn-og ansættelsvilkår og foreningens pædagogiske linie.Jeg vil anbefale, at I stemmer på en af de kandidater som, som arbejder for ovenstående og understøtter den brede linie i foreningen.

Jeg kan på det varmeste tale for at stemme på Jens  Skovmand, som i en årrække har arbejdet for de mindre grupper i foreningen og med god indsigt og samarbejdsevne fungerer som formand  for bestyrelsen af I/S Specialpædagogik, der udgiver Tidsskriftet Specialpædagogik. Jens er på denne måde med til at understøtte specialpædagogikkens budskab og indhold, også når det gælder ressourcer. Der ud over har Jens via sin delagtighed i Nordisk Forbund For Specialpædagogik et stort netværk i de nordiske lande, som yderligere medvirker til at bringe en bred viden ind i vores forening.Trine Bollhorn, kredsstyrelsesmedlem i kreds 52  er Jens' 1. suppleant. Trine er en indsigtsfuld og erfaren kollega, som ved hvad det vil sige at arbejde med specialundervisning og specialpædagogik  i en udfordret folkeskole. 

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Powered by Labrador CMS