Historie
0   627

Børnenes yndlingsklaverbokser er på finansloven

Tv-vært og forfatter Sigurd Barrett synes det er vigtigt at formidle danmarkshistorie til skoleelever. Det synes Dansk Folkeparti også. Så nu er Sigurd Barrett kommet på finansloven, selv om han ikke har bedt om det. Det er han dog ikke ked af. "Jeg har aldrig nogensinde prøvet andet end at være på skrabede budgetter, hvor man selv skal køre bilen. Det har været helt okay. Hvis det her lykkes, så kan det være, jeg kan hæve barren og lave et endnu mere vildt produkt, end jeg ellers ville have gjort" siger Sigurd Barrett til DR som kommentar til, at han er kommet på finansloven med sit projekt om at lave en danmarkshistorie til skoleelever. Pengene vil han bruge til at et iPad-spil, et brætspil og til lønninger til bandet, når der skal holdes koncerter på 150 skoler.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Historie- og samfundsfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for de to fag. I samarbejde med foreningen Falihos.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.384 andre er allerede tilmeldt

Musiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Musiklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
685 andre er allerede tilmeldt