Tom Hubert Christiansen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Tom Hubert Christiansen er pludselig død den 9. oktober 2015 - 69 år. Tom fejrede sit 40-årsjubilæum på Strandvejsskolen, Østerbro, sammen med sin datter, nuværende og forhenværende kollegaer. Efter receptionen hvilede Tom sig hjemme og vågnede ikke mere.

Tom var uddannet og arbejdede som værktøjsmager på B&W, inden han kastede sig over lærergerningen i 1975 som engelsk- og biologiunderviser på Strandvejsskolen.

Tom arbejdede som skolebibliotekar, hvor såvel elever som lærere altid fik en imødekommende, kompetent og meget serviceminded hjælp og vejledning. Ligeledes sørgede han for, at skolens audiovisuelle samling var i orden og altid opdateret.

Orden og grundighed var nøgleord for Toms lærergerning: orden i materialerne og de rettede elevopgaver. Sammenfattet var Tom i hele sit virke noget af det ypperste: et ordentligt menneske, og dertil vellidt, rolig og velafbalanceret i forhold til sine utallige elever og kollegaer!

Han nåede også at arbejde som skolens sikkerhedsrepræsentant. Ligeledes her var Tom årvågen og fik styr på de mange sager på den gamle skole.

Tom efterlader et stort savn hos os alle på Strandvejsskolen.

Powered by Labrador CMS