Lærer til lærer

Tjek på idræt

Endelig et godt elevmateriale.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vi har igennem lang tid efterspurgt undervisningsmaterialer til elever i idræt. Nu er der langt om længe kommet et brugbart og super godt materiale - Bogen Tjek på idræt af Birgitte Hedeskov og Kasper Gade udgivet på Gyldendal. Bogen giver et varieret udvalg af øvelser i kombination med teori. Den er nem at gå til for eleverne. Korte og præcise tekster som underbygges af gode illustrationer.

Vi har selv afprøvet flere forløb. Senest har vi arbejdet med forløbet Flugten som hører under Dans, bevægelse og udtryk. Her fungerer dansehjulet som en god støtte til elevernes selvstændige arbejde med at udtrykke sig gennem dans.

Det er både muligt at plukke enkelte øvelser ud samt bruge hele forløb. Hvilet gør det muligt for en hver idrætslærer at tilpasse materialet til egen praksis.

Powered by Labrador CMS