Debat
34   511

Stråling gør elever syge

En faktor i debatten om årsagen til stressede elever er den mængde stråler, eleverne udsættes for fra trådløst udstyr. Trådløst udstyr benytter mikrobølger til at overføre informationer. I skolerne er strålingsniveauet skruet helt op.

Som lærer oplever jeg klasse efter klasse benytte iPads og computere i hovedparten af undervisningstiden. Få tænker på, at når alle elever arbejder med trådløse computere eller iPads og desuden har tændte smartphones i lommen, så er det et meget højt og intensivt niveau af mikrobølger, som drøner igennem lokalerne, kroppene og ikke mindst elevernes hjerner.

Artiklen fortsætter under banneret

Når levende celler bombarderes af mikrobølger i mængder, der er op til 100.000 gange højere end den naturlige baggrundsstråling, som levende celler har været vant til under deres evolutionære udvikling, har det en afgørende indflydelse på cellernes funktion.

Af en eller anden grund oplyser Sundhedsstyrelsen ikke om forskning, der viser, at celler stresses under så store mængder stråling. Når de enkelte celler stresses, så stresses kroppen også. Symptomerne kan være træthed, hovedpine, hukommelses- og koncentrationsbesvær, dårlig fordøjelse, hjertebanken, uro i kroppen, søvnproblemer, tristhed, stress med mere. Tilstanden kaldes for EHS (elektrohypersensitivitet).

Ikke alle er bevidste om, at de påvirkes af mikrobølgerne. Andre kan mærke selv små strålingsmængder. Jeg får hovedpine, en trykkende og brændende fornemmelse i ansigtet. Som om det koger i ansigtet og inde bag kraniet.

Mange elever reagerer givetvis også på strålingen i skolerne uden at vide det. Strålingsfaktoren skal også medregnes i årsagerne til stressede og syge elever.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ