Debat

Børnehaveklassen er en del af helheden, også i denne valgtid

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Børnehaveklasselederne og børnehaveklassen er centrale i den danske folkeskole. De er børnenes og forældrenes første møde med et langt skoleforløb, hvor tryghed og faglighed er hovedindholdet.

Derfor er det af stor betydning, at vi også ved dette valg får valgt en børnehaveklasseleder ind i Danmarks Lærerforenings hovedstyrelse. Det er vigtigt for at sikre, at skolestarten fremover også bliver vægtet med den nødvendige interesse i Danmarks Lærerforening, som det er sket hidtil.

Vi har alle store udfordringer med en ny skolereform og arbejdsdage, der til tider kræver meget af vores medlemmer. Vi mærker også, at den øgede inklusion presser både det sociale og det faglige arbejde i skolestarten, hvor overgangen fra dagtilbud til skolen kan være en stor udfordring for mange.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Det er store opgaver, der ligger forud for Danmarks Lærerforenings hovedstyrelse. Ulla Koch Sørensen har som børnehaveklasseledernes hovedstyrelseskandidat en viden omkring skolestarten og en erfaring fra sit fagpolitiske arbejde, som vil være til stor gavn og betydning for den fagpolitiske og pædagogiske debat, der skal til for at udvikle folkeskolen, så den fortsat er folkets skole.

Som hovedstyrelse i Børnehaveklasseforeningen er vi ikke i tvivl om, at Ulla Koch Sørensen er den rette til at løfte denne opgave. Ullas faglige dygtighed, hendes flid og ihærdighed krydret med en fantastisk portion humor vil gøre en forskel for folkeskolen, men for at hun kan gøre denne forskel, skal du og jeg sætte X ved Ulla Koch Sørensen.

Vi ser frem til et godt valg!

Powered by Labrador CMS