Anmeldelse Seksualundervisning
0   365

www.nymødom.dk

www.nymødom.dk

Fakta


Titel
www.nymødom.dk

Type
Internet

Forlag
Kristina Abu-Khader Aamand

Kristina Abu-Khader Aamand udgav i 2007 bogen "Mødom på mode", hvor hun debatterer det undertrykkende jomfruelighedskrav, som en del indvandrerunge opdrages med. Debatten fængede, og mange unge vil gerne diskutere emnet. Det har etnisk danske fagpersoner ofte svært ved, fordi hysteriet om mødommen ligger mange generationer bag os. Kristina Aamand har nu heldigvis lavet en hjemmeside med brevkasse, som kan imødekomme behovet for at spørge om og diskutere de undertrykkende krav.
Hun er rasende på mødomsindustrien, der også i Danmark tjener dyre penge på at lave kunstige mødomme, og vred på de socialarbejdere, der falder for hysteriske pigers fortællinger om familietrusler og derfor lader kommunen betale for overflødige operationer. Pigerne skal ikke rådes til at finde sig i undertrykkelsen. Vi skal oplyse, ikke gå med på hykleriet.
Hjemmesiden er nem at gå til, let at læse og svarer på alt om mødomme, myter, bryllupsnætter, islam med mere, men er først og fremmest en brevkasse, kristina@nymoedom.dk, hvor alle kan spørge om alt og hurtigt få svar. De indkomne spørgsmål og svar ligger lettere redigerede på hjemmesiden.
En stor hjælp for lærere med indvandrerelever, der spørger til handlemuligheder i en hverdag, vi simpelthen ikke forstår. Henvis endelig til www.nymoedom.dk


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ