Debat

Drop topstyringen! Lærerne er omdrejningspunktet i folkeskolen- derfor skal der kæmpes.

Det er altafgørende, at lærerne har ordentlige arbejdsforhold at arbejde under. Hvis ikke de, der driver værket, sikres ordentlige vilkår, så er skolens opgave allerede kommet dårligt fra start.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Selvom det er gået op for de fleste, at lærerne ikke til at komme udenom, og selvom de fleste godt kan se, at koblingen mellem reform og lockout var et selvmål, ligger der fortsat en kæmpe opgave i at kaste lys over og synliggøre konsekvenserne af dette økonomiske misforhold mellem reform og lærernes arbejdstid. Det er en stor udfordring, som vi sammen må tage og gerne sammen med andre. Heldigvis er der tendenser, der peger i vores retning.  Forældre og skolebestyrelser er vigtige alliancepartnere, som er med til at forøge presset på kommunerne. Det giver øget mod og håb, som gør, at vi fortsat vil være lærere i folkeskolen og sammen med vores kolleger løfte den store fælles opgave.  Jeg tror på, det nytter at kæmpe. Jeg ved også, at det kan blive et langt, sejt træk.                                                                                                                                                                                                      Det seje træk er jeg parat til at tage, derfor stiller jeg op til hovedstyrelsen.

Charlotte Holm, fynsk kandidat til hovedstyrelsen

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Se mere på www.facebook.com/x.ved.charlotteholm

Powered by Labrador CMS