Blog
0   724

Lokalet definerer rammerne for faget

Abonner på nyt om Eksperimenter i håndværk og design i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Det tror jeg på, og måske derfor er det så vigtigt for mig, at vores nye håndværk og design lokaler bliver så inspirerende og indbydende som muligt. Men hvordan gør man lige det? Hvilke elementer skal der være?

Jeg er pt igang med at flytte ind i vores nye håndværk og design lokale. Det har været og er et stort projekt, fordi jeg ikke kun skulle indrette et nyt lokale, men også skulle pakke det gamle ned, sortere og få overblik over indhold, da tilsynet er en ny opgave for mig. For mig er det vigtigste nok, at elverne får et forhold til lokalet, som fremmer kreativitet, innovation, nytænkning og ansvar og lyst til at passe på det og gøre det til deres eget. Der er en del detaljer som endnu ikke er på plads, men rammerne er der, nu må vi bare gøre en ting af gangen. Billeder følger.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Håndværk og designnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Foreningen for håndværk og design.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.090 andre er allerede tilmeldt