Blog
1   611

Om at starte på en ny skole og få kollegaer.

Abonner på nyt om Musiklærer i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Skolens musiklærer. Den titel har jeg haft i mange år. For som regel var jeg den eneste musiklærer på skolen.

Selvom jeg gerne ville have en kollega, så er der fordele ved at være ene. Hvordan lokalet skulle indrettes, bestemte jeg. Hvilke materialer der skulle være, skulle jeg aldrig diskutere med andre. Hvilke arrangementer eleverne skulle deltage i, var også mit valg.

Der er ikke mange klasser, jeg ikke nåede at have til musik. Så jeg kendte også de fleste af skolens 350 elever. Det var en rar fornemmelse.

Men det kunne nemt blive lidt ensomt. Der var jo næsten aldrig en, man kunne udvikle faget med. Få nye ideer med. Sparre med. Og nogle arrangementer ud af huset orkede jeg ikke, fordi jeg var ene om at stå for det hele.

Artiklen fortsætter under banneret

Nu er jeg startet på en ny skole, hvor vi er 3 musiklærere.

Det er en ny og skøn fornemmelse, at der lige pludselig er kollegaer man kan udvikle med, få gode ideer med, snakke med. Man skal ikke stå for alt men kan fordele arbejdet.

Men man skal også lige pludselig blive enige om, hvordan lokalet skal indrettes, og hvad der skal være. Det skal jeg lige lære.

Der er fordele og ulemper ved at være den eneste musiklærer og ved at være flere. Men jeg nyder at være flere. Det at have andre at snakke fag med i hverdagen er givtigt.

Men jeg savner også at kende de fleste af skolens elever.

Downloads

BLOG.docx


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Musiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Musiklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
664 andre er allerede tilmeldt