Med det nye krydstogtskib besøger vi mange af Middelhavets seværdigheder. Se dag til dag-programmet på undervisere.dk

Klassisk krydstogt i Middelhavet

Luksuskrydstogt i efterårsferien til Middelhavslandenes kulturperler med Norwegian Cruise Lines nyeste skib. Ti dage med dansk rejseleder og skolebesøg i Napoli. Afrejse 9. oktober

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Barcelona, Valletta, Napoli/Pompeji, Rom/Civitavecchia, Firenze/Livorno, Villefranche og Barcelona. Nøgleordene på denne rejse er store kulturelle oplevelser og seværdigheder - kombineret med udsøgt forkælelse.

Vi flyver fra København til Barcelona, hvor vi overnatter og tager på sightseeing, inden vi går om bord på Norwegian Gem, der er vores hotel den følgende uge.

Et krydstogt kan sammenlignes med en eksklusiv hotelrejse med indbygget udflugtsprogram. »Hotellet« bringer så at sige den rejsende rundt til seværdighederne, mens transporttiden bruges til at slappe af i skibets eksotiske og luksuøse omgivelser.

Program

Dag 1. København-Barcelona, velkomstmiddag

Dag 2. Barcelona

Dag 3. Barcelona og ombordstigning, byrundtur

Dag 4. En dag på Middelhavet

Dag 5. Valletta, Malta

Dag 6. Napoli, skolebesøg, Pompeji

Dag 7. Rom

Dag 8. Livorno

Dag 9. Villefranche

Dag 10. Barcelona - hjemrejse

Med i prisen:

Fly København-Barcelona tur/retur. Alle skatter og afgifter. Transport ifølge dagsprogram. Velkomstmiddag i Barcelona. To nætter i Barcelona med morgenmad. Byrundtur i Barcelona. Otte dages krydstogt med Norwegian Gem. Skolebesøg i Napoli. Måltider på krydstogtet. Dansk rejseleder.

Pris per person i delt indvendig dobbeltkahyt: 10.990 kroner.

Ekstra udflugtspakke: 2.690 kroner: Halvdagsudflugt til fods på Malta. Heldagsudflugt til Firenze inklusive frokost med lokale vine. Heldagsudflugt i Rom inklusive frokost med lokale vine.

Bestilling hos Albatros Travel: Telefon 3698 9898 eller e-mail booking@albatros-travel.dk

Oplys bestillingskode LR-FOL. |

Powered by Labrador CMS