Debat

Vi bygger skibet imens vi sejler

Denne metafor er vist mere dækkende for virkeligheden i folkeskolen end det var meningen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det sidste skrig fra lederes absurde billedsprog, som omhandler situationen i folkeskolen, er nu ude i væltet. Lad mig allerførst melde klart ud, at jeg har en fortid på de 7 blå verdenshave, og jeg kan slå fast, at denne strategi absolut ikke er en god ide. Og jeg går ud fra at Danmarks Rederiforening er enig.

Men når man ønsker at fremstille de metoder, der benyttes i folkeskolen med dette billesprog, er det måske utilsigtet en del af dybere forklaringer på de udfordringer folkeskolen står i.

En ting er, at selve skibet/folkeskolen aldrig vil være hverken driftsikkert eller sikkert for mandskabet, og der er absolut heller ikke nogen sikkerhed for lasten/de børn som er afhængig af de myndigheder som godkender sejladsen.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Lad billedet stå. VI BYGGER SKIBET IMENS VI SEJLER.

Powered by Labrador CMS