Anmeldelse Engelsk
0   355

Happy no. 2

Happy no. 2

Fakta


Titel
Happy no. 2

Forfatter
Kristina Bergman, Kjell Johansson, Anne Bjørn Larsen, Lennart Peterson


Textbook: 144 sider, 181,25 kroner. Workbook: 152 sider, 156,25 kroner. Cd: 812,50 kroner. Handy helper: 187 sider, 840,00 kroner

Serie
Happy

Type
Diverse

Forlag
Alinea

"Happy no. 2" er et dejligt indspark i 8. klasses engelskundervisning. Materialet, der består af grundbog, lærervejledning, arbejdsbog og cd-boks, er som etteren tematisk opbygget efter portfoliotanken med fine og relevante tekster for aldersklassen. Der er lækre illustrationer i form af mange tegninger, fotografier og tegneserier. Materialet er inspireret af cooperative learning-tankegangen, derfor er det fint, at man får en artikel om emnet i lærervejledningen.

Artiklen fortsætter under banneret

Der er mange interessante temaer repræsenteret. Personligt synes jeg nok, det er lidt i overkanten, men jeg tror, eleverne vil nyde variationen. Der er også gode muligheder for differentiering, da teksterne og opgaverne er opdelt i tre sværhedsgrader. Man kan plukke i temaerne eller vælge at have grundbogen som fast ledsager i løbet af skoleåret.

Der er rigtig mange spændende og fantasifulde lyttetekster med forskellige autentiske accenter. Manuskriptet til disse findes i lærervejledningen "Handy Helper", som også er handy i andre sammenhænge. For eksempel med hensyn til ekstra læsetekster, udfyldningsopgaver, baggrundsinformationer og forslag til flere tekster, test, film og musik.

Den tilhørende workbook indeholder et stort selvstændigt afsnit om grammatik, der er lige til at bruge for eleverne. Som noget nyt er der her også gjort en del ud af fonetik. Det er godt, da lydene trods alt er grundlaget for en ordentlig udtale.

Materialet udmærker sig også med en stor linksamling på hjemmesiden www.fmb.dk/happy , som eleverne og læreren kan bruge i det daglige arbejde.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Engelsknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Sproglærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.761 andre er allerede tilmeldt