Paul Karoff

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Paul Karoff, fagleder i Røde Kors' Asylafdeling, er død 26. september efter længere tids sygdom.

Paul Karoff blev født 10. januar 1950, aftjente sin værnepligt ved civilforsvaret i Næstved, tog hf- og læreruddannelse i Ranum, hvorfra han dimitterede i 1976.

Paul Karoff blev ansat i Aarhus Skolevæsen som lærer 1976-86 på Skødstrup Skole, hvor han deltog i pædagogiske forsøg med skolestart og undervisning af elever med adfærdsmæssige vanskeligheder.

I 1986 blev han viceskoleinspektør og i 1992 skoleinspektør på Møllevangskolen.

I starten af 00'erne var Paul Karoff leder af Nyboder Skole i Københavns Kommune, inden han i 2005 blev skoleleder for Røde Kors' Asylafdelings skoler på Sjælland, hvor han åbnede Skolen på Bakken i Lynge. I april 2014 blev Paul Karoff udnævnt til fagleder for Pædagogisk Enhed i Røde Kors' Asylafdeling med ansvar for hele det pædagogiske tilbud til børn fra 0-17 år.

Paul Karoff er kendt for at være et roligt, venligt og velafbalanceret menneske med godt humør og overskud til at hjælpe andre. Vi kender ham som en leder og et menneske, som med dygtighed og hjertevarme har taget sig af børnene i asylafdelingen. Vi vil savne at have Paul iblandt os.