Læserrejser
0   1203

Paladseventyr i Indiens gamle kongeland

Påsken 2016

 – Enestående påskerejse for Folkeskolens læsere. Med antropolog Lise Kloch. Sariklædte kvinder, overdådige paladser, hindutempler og farverige basargader. På denne rejse til det gamle kongeland Rajasthan oplever du Indien i bedste 1001 nats eventyr-stil og bor på nogle af landets smukkeste kongepaladser.

Har du drømt om at bo i Indiens gamle kongepaladser, så har du chancen på denne rejse. Rejsen giver både et unikt indblik i indisk hverdagsliv og en spændende indsigt i landets royale historie. Indien bestod indtil 1947 af over 500 små kongedømmer. Mange af de gamle kongepaladser er i dag blevet omdannet til hoteller, og vi skal bo på nogle af de allersmukkeste.

På rejsen oplever vi også det traditionelle indiske landsbyliv, en tur på elefantryg, og så kigger vi indenfor på en skole og bliver klogere på det indiske skolesystem.

Artiklen fortsætter under banneret

Der bliver naturligvis også tid til at gå på opdagelse i de gamle basargader og til at tage en dukkert ved poolen på vores skønne hoteller.

Rejsen starter i den stemningsfulde kongeby Udaipur og slutter ved det verdensberømte mausoleum Taj Mahal. En rejse ud over det sædvanlige!

■ Afrejse:

Den 19.-28. marts 2016.

■ Lille gruppe:

10-18 deltagere.

■ Pris:

16.500 kroner (tillæg for enkeltværelse 2.490 kroner).

■ Med i prisen:

København-Delhi tur/retur, halvpension, alle udflugter, bidrag til Rejsegarantifonden og meget mere.

■ Pris og info:

Karavane Rejser, www.karavanerejser.dk, telefon 40 62 83 47.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ