København Kommune
1   658

Vis mig din skoletaske

Hvad slæber vi egentlig rundt på i tasken – og hvorfor? Engskolen på Vesterbro har åbnet fire skoletasker til en snak om, hvad taskerne gemmer på. Hvad gemmer din taske på? Del indholdet på Instagram: #vismigdinskoletaske

Molly Kragh Jacobsen, elev i 2. klasse

Samlehæfte, Ane-bøger, blyanter, engangstatovering, læbepomader, Happy Meal-papir, stofbogbind, tyggegummi, armbånd, halskæde, matematikhæfte

»Tyggegummiet har jeg fået af min farmor. Vi må ikke tygge det i skoletiden - men jeg har gjort det engang, og der var ikke nogen, som så det.

Artiklen fortsætter under banneret

Jeg har armbånd med i min skoletaske, for hvis jeg nu lige pludselig skal til fest, så kan jeg tage dem på.

Jeg har selv valgt tasken, men det er min far, der har købt den. Jeg kan godt lide farverne, og især at der er blomster på den«.

Kenneth Larsen, lærer i 10. klasse

Penalhus, computer, indkøbspose, diverse papirer, Paris-bøger, bog, notesbog

»Jeg rydder sjældent op i min taske. Der er stadig materiale fra sommeruniversitetet og en bog, min søn lånte for flere år siden, og som jeg har glemt at aflevere.

Min computer er det vigtigste. Alt ligger på den. Jeg bruger næsten aldrig skriveredskaber, selvom jeg har dem med i mit penalhus.

Nu hvor forberedelsen foregår på skolen, er min taske blevet en del lettere, fordi jeg ikke skal have bøgerne med hjem«.

Sune Johansen, elev i 9. klasse

Biblioteksbøger, matematikhæfter, jakkehætte, to ens engelskbøger, lommeregner, penalhus, linealer

»Jeg har to ens engelskbøger, fordi jeg holder den ene for min ven. Han går ikke med taske.

Jeg har haft mit penalhus i fire-fem år. Der er drager på, men tusserne har aldrig virket særligt godt.

Jeg fik en ny taske af min far, da jeg startede i 9. klasse. Min gamle kunne ikke lynes længere. Jeg syntes, den her var vildt sej, fordi den ligner en militærtaske. Det kan jeg godt lide«.

Maria Bælum, skoleleder

To iPads, cykelhjelm, nøgler, usb-stik, læbepomade, bolsjer, mønt, pung, mange kuglepenne, pulversuppe, penalhus, papirer, notesbog, bøger, håndsprit, tandtråd, opladere»Jeg har altid pulversuppe i tasken til dage med aftenarbejde. Tomatsuppen er bedst. Det er lidt pinligt, men jeg snupper tit andres kuglepenne uden at tænke over det, så der ligger altid virkelig mange løst i tasken. Ledelsesbøgerne ligger der mest, fordi jeg godt gad have tid til at læse i dem. Det er drømmescenariet. Det er en upraktisk taske med ét stort rum. Men jeg har fået den af min mand - og den er så pæn«.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ