Blog
0   402

Vi skal mere ind over indretningen af klasselokalet!

Abonner på nyt om Grib rummet i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Hvem er det der indkøber de kedelige almindelige stole til samtlige elever, som kun indbyder til røv til bænk undervisning? Og hvem er det der bliver ved med at sætte et kateder ind i klasselokalet, til trods for det bliver brugt minimalt og fylder enormt? Og hvem er det egentlig der bestemmer over indretningen af klasselokalerne?

 

Artiklen fortsætter under banneret

Vi kender det alle sammen, det er mandag efter sommerferien, og et nyt skoleår starter. Vi skal starte op med vores vante klasse, som nu er blevet til 7A. Den nye tid i udskolingen betyder også nyt klasselokale. Vi har måske lige været nede inden ferien og inspiceret lokalet , måske hængt et par plakater op, men ellers ikke skænket det nye lokale en tanke.

Vi ved nemlig, at når vi møder op efter ferien, er det fyldt op med 28 borde, 28 stole og et kateder.

 

Men hvor  glemte vi vores viden om, at ikke alle elever lærer bedst på samme måde?  Og hvor blev vores viden glemt om, at flest elever lærer mest, hvis rummet er indrettet med forskellige, adskilte stationer med plads til både snak og ro?

 

Jeg vil på denne blog give ideer og inspiration til hvordan, vi kan arbejde med indretningen af klasselokalet. I er meget velkomne til at stille spørgsmål til indretning af jeres egne lokaler.    


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ